woensdag 1 juni 2016

Dag van vertrek

 Jáááá....eindelijk is het zover, na dagenlang te hebben afgeteld gaat het eindelijk gebeuren, we gaan vandaag naar New York!!

Jacqueline en Kenneth zouden ons om 05.00u ophalen en na een goede nacht slapen stonden we fris en fruitig op ze te wachten. Waar bij ons de jongens gewoon heerlijk zijn blijven slapen ging het afscheid van thuis bij Jacq iets moeilijker. Maar dat is ook logisch als je paps en mams voor de eerste keer met z'n tweetjes weggaan. Onze jongens zijn ondertussen wel wat gewend en ook een stukje ouder.

Maar eenmaal op weg verliep alles soepel. We hadden valet parking besproken bij ParkFly en die stonden al netjes op ons te wachten.
Ook de koffers afgeven verliep soepel, we zitten allemaal zo'n negen kilo onder het gewicht dus dat komt wel goed in New York.

Eenmaal door de douane en security zijn we eerst voor een ontbijt gegaan met
 

koffie en thee, daar waren we allemaal wel aan toe. Daarna nog wat lectuur gekocht en op naar de gate.

We konden als nel boarden en we zijn mooi op tijd vertrokken, ja dit komt wel goed! De stemming zit er goed in!


Na een vlucht van 7 uur en 20 minuten waren we op plaats van bestemming. Iedereen heeft zich prima vermaakt in het vliegtuig en het leek wel super snel te gaan. Dat gevoel heb ik niet vaak, misschien kwam het door het spannende boek dat ik aan het lezen was.

In Amerika eerst weer de nodige security checks, koffers opgehaald en ons melden voor de transfer naar het hotel. Oh wat voelt dat goed, we zijn in New York.
Jacqueline en ik hebben ons beheerst, maar een beetje gehuppeld hebben we wel.

De rit naar het hotel duurde maar liefst zo'n twee uur, lang leve het verkeer in New York!! Dus onderweg maar geprobeerd wat foto's te maken al lukte dat niet heel erg goed.


Maar uiteindelijk waren we er en keken we onze ogen uit, we zitten echt gewoon op Time Square, hoe leuk is dat!!!

Bij het inchecken bleek de kamer nog niet klaar, maar we konden de koffers netjes stallen en op pad!

Dat hebben we dus ook maar gedaan, we hadden allemaal honger en dorst dus de keus was snel gemaakt. Eerst eten en drinken, want op pad met een lege maag dat doe je natuurlijk niet.
Iets verderop zit een TGIF dus daar zijn we maar gelijk naar binnen gehuppeld.


Hier hebben we een lichte snack/lunch op (voor zover dat kan in Amerika) en toen zijn we toch echt op pad gegaan!

Heerlijk lopen struinen over Time Square, het is niet te geloven, maar we lopen hier echt!
We hebben volop foto's gemaakt, de NewYork Passen opgehaald, maar vooral genoten van alles om ons heen!
En niet te geloven, maar we zijn ook al op de foto geweest met de Naked Cowboy!!


Daarna weer terug naar het hotel om de spullen op de kamer te zetten en onze schoenen uit te doen en even opfrissen natuurlijk. We zijn niet al te lang op de kamer gebleven, want New York ligt aan onze voeten en dat moet ontdekt worden.

Hup slippertjes aan en weer op pad. Wederom weer heerlijk lopen struinen over Time Square, we kijken onze ogen uit. We zien de ene bekende keten zowel van eten als winkels na de andere en worden echt helemaal vrolijk. 


We eindigen uiteindelijk bij het HardRock Café (waar anders :-)) voor een drankje en een hapje en natuurlijk om weer glazen en een pin voor Twan te scoren.
En ik moet zeggen, dat is goed gelukt hahaha

Na afloop op ons gemak terug gewandeld naar het hotel, we beginnen allemaal toch wel een beetje in te kakken, maar hé mag het. Het is ondertussen 21.30 uur.

In het hotel lekker gedouched en daarna heerlijk ons bedje in, we gaan er morgen vroeg uit, want we hebben een boel op de planning staan.

Welterusten en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten